diumenge, 21 de gener del 2018

Transparència, com?

El Partit Popular de la Pobla Llarga, al seu Campanar de desembre de 2017, s’atrevís a utilitzar la paraula TRANSPARÈNCIA.

Molta paciència ha de tenir la nostra Alcaldessa i els Regidors Socialistes davant els Regidors Populars (especialment amb el Sr. Soler) quan demanen a l’actual Govern tot el que ells, durant 12 anys, s’han negat a fer. I es negaven per convicció. Es a dir, si en alguna cosa no creuen els Populars és en la transparència de les administracions públiques. De fet mai han donat cap pas per a poder informar al poble sobre pressupostos, sobre contractes, etc.

Però el Govern Socialista si creu en aquesta paraula, en la transparència i a la web municipal (que per cert en entrar al Govern era un autèntic desastre) poden accedir al PORTAL DE LA TRANSPARÈNCIA de l’Ajuntament de la Pobla Llarga.



Aquest portal ha arrancat amb 6 apartats i durant aquest any 2018 es continuarà avançant amb ell per poder totes i tots conèixer des de casa, tota la informació sobre la gestió a l’Ajuntament. Vos convidem a accedir a ell per a començar a familiaritzar-se en els seus apartats.

Creguem que la diferència entre els Populars i els Socialistes és molt clara, i sobretot, molt beneficiosa per al nostre poble.