diumenge, 14 de gener del 2018

Sobre el Campanar (I)

El Partit Popular de la Pobla Llarga, ha repartit el seu Camapanar, no sabem si de forma caòtica o premeditada, ja que molts carrers, moltes cases no el tenen. Centrant-nos en el contingut (perquè en la forma és per a plorar, un desastre) cal fer algunes matisacions per a poder vostès, els afortunats que han pogut llegir-lo, traure les conclusions finals.

Parlen de la pujada d’impostos, com l’IBI i tenen raó. Hem tingut que pujar impostos i també es cert que els Socialistes hem tingut que crear taxes però saben el motiu?. Els Populars de la Pobla Llarga han arruïnat al nostre poble per a molts anys. Els Populars han hipotecat a les actuals generacions de poblatans i futures.
Si ens permeten, ni fet de manera premeditada, un poble com el nostre podia arribar a deure 6 milions d’euros i els Populars ho han fet. 

Gràfic on poden veure fins on va arribar el deute amb els Populars 


Sols una reunió de traspàs de poder es va fer entre l’exalcalde del PP, el regidor alliberat del PP (“con una jornada del 67,10 %, en cuantía de 12.994 € brutos anuales”), l’anterior secretari municipal, l’actual Alcaldessa i l’actual Tinent d’Alcalde, al despatx de l’Alcaldia. Saben l’únic que deia el Sr. Soler entre rialles “ací, ho pujes els impostos o no hi ha res a fer”. I si, en part era cert. Per poder fer front a la burrada de deute que tenim, o l’Ajuntament ingressa i son els impostos la font principal d’ingressos o estem morts com a poble.

Però no es cert, en absolut, que els Socialistes sols hagen pujat impostos per poder fer front a la situació econòmica que ens van deixar. El primer que vam fer va ser tapar els enormes forats per on el PP deixava eixir els euros de les veïnes i veïns de la Pobla Llarga a xorro.

La premsa publicava la noticia del superàvit aconseguit pels Socialistes 


El primer pressupost gestionat totalment pels Socialistes de la Pobla Llarga, ha presentat un superàvit de 413.000 euros dels que més de 236.000 € van a destinar-se a pagar el deute dels Populars. Amb els Populars al Govern de la Pobla Llarga es gastaven 500.000 € més del que tenien al pressupost i amb el Govern actual Socialista ens gastem 400.000 € menys del que hi ha al pressupost. Açò fa el govern del canvi senyors del Partit Popular.


Continuarà ....