dissabte, 13 de gener del 2018

Puja. Baixa.

Anit es va presentar el documental sobre els 700 anys de la nostra Pobla Llarga. Llevat d’alguns problemes tècnics, i que segur que per a demà diumenge (segona projecció a la Casa de la Cultura) estaran solucionats, el documental és fabulós, grandiós, meravellós. El treball que ha realitzat Ferran Pastor junt a Emilio Ferrer ha sigut molt professional.

Com va comentar Ferran, les aportacions, el treball que ha realitzat tanta gent de forma totalment desinteressada, ha fet possible aquest documental, i com també va destacar (molt important) va agrair la total llibertat que ha tingut (com a director del documental) per a preparar-lo.

Així que PUJA el treball col·lectiu, les ganes de col·laborar per part dels poblatans en aquest projecte, el Govern Socialista i molt especialment la Regidora de Cultura i l’Alcaldessa per deixar total llibertat als responsables del treball.

Però una vegada més, la nota discordant l’ha encapçalat el Partit Popular de la Pobla Llarga i molt especialment el seu màxim representant, exalcalde i actual Diputat i Regidor al nostre ajuntament, Rafael Soler. Per part del director del documental, fins a l’últim minut, ha intentat comptar amb un testimoni del que va ser Alcalde durant 12 anys del nostre poble. Davant el NO de Rafael Soler, va intentar fins a l’últim segon que regidors del Partit Popular eixiren al documental per a que expressaren el que consideraren oportú, però ningú ha volgut participar.

Sincerament no tenim qualificatius a aquest posicionament divisionari del Partit Popular de la Pobla Llarga. Com retroalimenten al govern i ara a l’oposició la polarització a la Pobla Llarga (uns a un polo i altres a l’altre). Ells saben que l’actual Govern Socialista està treballant des del primer dia amb la unió de tot el poble, per a fer-lo avançar en igualtat, solidaritat i llibertat. Ells, el Partit Popular, sap, que si durant aquesta legislatura s’aconsegueix més unió, més participació de les veïnes i veïns en el dia a dia del seu poble, serà tot un èxit, així que sols queda que rebentar amb força i de la forma que siga amb aquesta tasca.

Així que de nou BAIXA el Partit Popular de la Pobla Llarga. Pel seu intent (que no aconseguiran) de dividir el nostre poble amb “ells i nosaltres”.