dissabte, 27 de gener del 2018

Pressupost 2018, aprovat.

Aquest passat dijous, 25 de gener de 2018, es va aprovar el pressupost municipal d’aquest 2018, amb els vots favorables del Grup Municipal Socialista i amb l’abstenció del Grup Municipal d’Esquerra Unida.

Si recorden, en desembre, no es va poder aprovar el pressupost pel NO de tots els Grups Municipals (Ciudadanos, EUPV, Compromis i PP). Amb Compromis es va intentar des del 29 de setembre de 2017 arribar a un acord per poder aprovar abans de finalitzar l’any el pressupost, com ells sempre ho han demanat, però la seua postura de continuar destinant la mateixa quantia per a bancs que en el 2017 (un total de 550.000 €) va fer impossible cap acord.

Aquest dijous no va acudir al Ple el Sr. Carbonell (esperem no haja tingut cap problema, ja que no sabem el motiu) però el vot el sabíem. Continuava el NO de Compromis a aquests pressupostos, que contempla un total de 350.000 euros per a Bancs i que per a ells era totalment insuficient.

Es diu que no hi ha pitjor cec que el que no vol veure i Compromis a la Pobla Llarga està amb els ulls ben tancats. Amb l’actual pressupost, destinar la burrada de 550.000 € per a bancs és deixar a la seua sort aquest poble, i estem convençuts, els Socialistes, que el Partit Popular ho sap, és més, ho ha propiciat, ja que des de 2012 que podria estar pagant aquest préstec i no ho va fer. Va agafar 4 anys de carència i en el 2016 vam començar a pagar “la seua festa” que segons Costa, en el Partit Popular no finalitza mai.


Donar l'enhorabona als nostres regidors, a la nostra Alcaldessa, pel treball que estan realitzant, i endavant, que la Pobla Llarga li fa falta un Govern com l’actual. 

1 comentari:

cKAja ha dit...

i know that i don't understand what you say. But i just wanna say thankyou for sharing this