diumenge, 2 de juliol del 2017

102 respostes a la primera enquesta sobre el Govern Socialista

Ha finalitzat el període en el que de forma oberta tots els que així ho han desitjat, han puntuat i comentat aquestos 2 primers anys de Govern Socialista a la Pobla Llarga.

Aquesta primera enquesta (i que segur no va ha ser la última) naix de la voluntat de l’Equip de Govern de l’Ajuntament de saber com estan valorant les i els poblatans la seua gestió.


És molt cert que en arribar al Govern, l’Ajuntament estava en una situació molt complicada, amb una necessitat vital de donar solució a molts problemes que portaven molts anys al calaix, fent que moltes de les idees per millorar la Pobla s’hagen tingut que congelar però l’Equip de Govern sap que les veïnes i veïns necessiten que es donen solucions als problemes que ells consideren important i sobre tot, es mereixen que els serveis municipals estiguen com ells els necessiten i sols preguntant directament a tots els usuaris, podem tenir dades i no sensacions sobre aquestos serveis.

Era arriscada la proposta d’obrir aquesta enquesta. Teníem el dubte de si les veïnes i veïns participarien i si serien “serioses” les respostes (per això algunes d’elles estan obertes a que es conteste el que es desitge) i podem dir que SI.

Com heu vist, algunes preguntes han sigut obligades contestar i altres no. Les dos primeres han sigut obligatòries i ens han senyalat (en part) el perfil dels que han contestat l’enquesta i si viuen el temps suficient a la Pobla Llarga per saber si hi ha o no canvi després de 12 anys de govern del Partit Popular i tan sols 2 anys de govern Socialista.

Com poden veure a la imatge, han contestat a l’enquesta poblatanes i poblatans, de totes les edats (de menys de 18 anys, fins a majors de 65 anys) sent majoria (el 57,8%) entre els 18 i 44 anys. Hui, a la Pobla Llarga, hi ha un total de 1.575 habitants entre aquesta franja d’edat, doncs el 3,75% de les poblatanes i poblatans han contestat aquesta enquesta, i com també han senyalat, el 94,1% (un total de 96 persones) viuen a la Pobla Llarga des de fa més de 15 anys (així que poden jutjar i bé, si en aquestos últims anys s’ha notat o no algun canvi).



I que pensa la majoria? doncs que la Pobla Llarga ha millorat en aquestos dos anys, cosa que ens congratula i molt, però també ens preocupa el fet de que la resta, no ho considere així.