dimecres, 7 de juny del 2017

Sr. Soler: DIGNITAT

Ahir es van viure a l’ajuntament dos situacions que està caracteritzant, de moment, aquesta legislatura. Per un costat hi havia risses, alegria, i en el mateix moment, a la part de dalt, bronca i molt males formes.
Ahir va continuar la gravació del vídeo 700 anys amb Eugeni Alemany i algunes de les escenes es van gravar dins l’ajuntament. No anem a dir res més, però segur que van a riures molt quan ens mostren el vídeo final.
La part trista i lamentable la protagonitzava el Sr. Soler. L’expedient per impagament de l’IVA per la venda d’un solar en la part industrial (en el 2012) ens ha costat a tot el poble uns 36.000 €, import que li hem reclamat als anteriors responsables i el Sr. Soler, el imputat Sr. Soler, ahir va estar per l’ajuntament, amb formes que no toquen.
Sr. Soler: DIGNITAT. Com diu la RAE: Gravedad y decoro de las personas en la manera de comportarse. Tinga un poc de dignitat, i deixe a este poble respirar aquest nou aire “polític”. Aire de propostes per a les persones, aire de responsabilitat en la gestió, aire que li assegurem no anem a deixar que vostè el vicie.

El seu temps ha passat, ha fet el que el seu partit, vostè i els seus regidors, van decidir, amb 3 majories absolutes. Ara cal estar a l’altura i assumir els errors, ja que sols així la història li podrà reconèixer els seus encerts, però sobre tot amb DIGNITAT.