dijous, 18 de maig del 2017

«Yo era delegado del Consell, si me dice que hay unas sillas, qué tengo que hacer yo, decir que no están o ir a contarlas»

Una altra “perleta” que podem llegir en l’article del LEVANTE d’ahir, es que el Sr. Soler, primer era delegat del Consell i després Alcalde.
Per a que es va presentar Rafael Soler a ostentar l’alcaldia de la Pobla Llarga? per a estar pendent del que esta passant al seu poble, NO. 
Aquesta resposta a la premsa, deixa molt que veure. Primer, que anteposava el seu càrrec de delegat de Camps a València al d’alcalde, i després la falta total de coneixement del que era el seu projecte estrella, un Gran Teatre al Monterrey.
Sr. Soler, vostè era l’Alcalde, vostè sabia molt bé l’estat del Monterrey, vostè no tenia que haver pagat ni un cèntim dels diners de tots per un material inexistent, vostè deuria de dimitir hui mateix.

1 comentari:

Alforio ha dit...

En dona la sensació de que esteu fraccionant el article del Levante-EMV perquè realment no tingueu res mes i vulgueu que se'n vaja perque vos molesta el fet de que continue a la política fora del poble i estic segur de que sabeu que eixirà innocent,

Si no recorde mal, vaig llegir a l'article que ho denunciaren en el seu moment, vostès com a regidors no sabíeu que s'havia denunciat?