dissabte, 20 de maig del 2017

De Casa de la Música a …

No ens cansarem de dir, que el Monterrey, després d’alguns anys de no tenir clara cap eixida per a ell, es va trobar la millor de les solucions i es va decidir fer allí la Casa de la Música. Cal recordar que el 28 de març de 2003, en un Ple Municipal, es va acordar cedir per a us i fruit durant 50 anys la part davantera del cine Monterrey a la Unió Musical per a ser CASA DE LA MÚSICA.

En aquest document d'una de les empreses que va treballar al Monterrey, indica com el seu us serà per a l'Ajuntament i per a la "Banda Municipal"


Hui, 14 anys després, continuem buscant una eixida, en part aconseguida gràcies al nou govern Socialista que ha transformat la part davantera en un espai fabulós per a un museu permanent on recollirà els nostres 700 anys d’història, però encara incerta per a la part on deu anar escenari i pati de butaques.

Part davantera del Monterrey, preparada ja per acollir el museu permanent, la Pobla 700



Ja per aquesta mala decisió política del Sr. Soler (la de no fer allí la Casa de la Música i portar aquest projecte de Gran Teatre a la ruïna) deuria d’haver dimitit, però ni abans ni ara que tenim el Monterrey en les condicions que han vist tots vostès després de pagar a una empresa 200.000 €, assumirà cap responsabilitat el Sr. Diputat i Regidor, Rafael Soler.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

LLevat que el projecte del Gran Teatre és una passada de frenada d'algú i que segurament havera sigut una instal·lació inviable de sostindre per a un poble com el nostre després de construit (això ningú ho havia pensat igual que en el aparcament de camions??????? - en el que després, como feien falta dos persones per a estar allí, es va dir que no era viable econòmicament, vaja previssió -), voldria saber on estàn les dimissions per totes les altres "pifies" en el projecte del Monterrey des del seu inici???? i per que no es recorden en tanta insistència.
per què ahi no anava una pista esportiva? que després no cabia...
ni a politics ni a tècnics,que sapia jo, se'ls ha tocat un duro de la butxaca per totes les errades - per un projecte d'obra on no cabia realment el que es projectava
(o és que no és va fer ni projecte abans de enderrocar el cine vell).

Anònim ha dit...

Segurament el que be pot responder es l'anterior Alcalde que está a l'Ajuntament desde l'any 87 i ja va ser un dels protagonistas de la compra i del projecte posterior.