dimarts, 27 de gener del 2015

EL NABIU: La superfuita del s. XXI

El PSPV-PSOE de La Pobla Llarga arranca el I Cicle de Conferències-Col·loquis amb:
“El Nabiu: La superfruita del s. XXI”

a càrrec de Bernardo Martínez, expert agrícola i soci fundador de CODIAGRO, S.A. i que tindrà lloc a la Casa de la Cultura el dia 30 de gener a les 19.30h de la vesprada.

Animem a tots els agricultors a participar en aquest acte, ja que el consum d’aquest cultiu està augmentant considerablement, fet que el posiciona com una clara alternativa al cultiu tradicional per l'alta rentabilitat per fanecada. 

En aquesta conferència, el ponent, oferirà dades importants sobre el nabiu i les seues varietats; avantatges, inconvenients, informació detallada sobre les millors terres en les que s'adapta, costs de producció, rentabilitat en els últims anys, així com aspectes tan importats com les necessitats climàtiques i agronòmiques, preparació de sols, pràctiques agrícoles, manteniment, regs, poda, fructificació, recol·lecció, vida productiva, plagues, enfermetats més comuns, etc.

Per tot açò, el PSPV-PSOE de La Pobla Llarga es complau convidar-los a aquest acte, que celebrem de manera gratuïta i sense incripció prèvia, al considerar que el tema a tractar es d'interès comú a tots els agricultors valencians.